Νέο άρθρο (κι ένα σύντομο catch-up) ;-)

Λοιπόν, φίλοι μου, ανέβηκε το 3ο μέρος του Πρωτότυπου παιχνιδιού που αναπτύσσουμε και πάμε για το 4ο. Θα το βρείτε στο προγραμματισμός.

Τι ακολουθεί λοιπόν; Θα οργανωθεί λίγο το index να γίνει πιο ανθρώπινο (Σύνδεσμοι) και θα ενημερωθεί με νέο υλικό γιατί οι εξελίξεις τρέχουν κι έχουμε μείνει πίσω στις ενημερώσεις.

Στην συνέχεια θα ανέβει το 4ο μέρος της ανάπτυξης με ολοκλήρωση της δοκιμής σε γραφικό περιβάλλον και την απόφαση αν «παίζεται» ή όχι κι αν αξίζει να προχωρήσουμε στην ολοκλήρωσή του. Υπάρχει μια αλλαγή στην 5η μέρα για να έχει περισσότερο νόημα αυτό που κάνουμε (δείτε το άρθρο στο τέλος).

Πριν πάμε όμως στο 5ο μέρος, θα γίνει η ενημέρωση με τα άρθρα του gamemakers.gr που μας έχουν παραχωρηθεί.

Αλλά, στείλτε ότι υλικό έχετε για το παιχνίδι που γράφατε, γράφετε ή θα γράψετε για να ανέβει στο gamemakers.gr – δεν χρειάζεται να είναι ολοκληρωμένο…

Για τους τυχερούς, καλά μπάνια, καλή ξεκούραση, ρακέτες και clubbing ως το πρωϊ. Για εμάς… βλέπουμε 😉

One comment

 1. GCoder

  Συγχαρητήρια για τη δουλεία, το site γίνεται κάθε φορά και καλύτερο.

  Το 4ο μέρος θα το κοιτάξω όταν βρω χρόνο, περιμένουμε βέβαια και τα επόμενα άρθρα όπου θα περάσουμε από την prototyping φάση, στην φάση υλοποίησης.

  Το gamemakers.gr βλέπω πως έχει αλλάξει στυλ και θυμίζει το Image of The Day του Gamedev.net (http://www.gamedev.net/community/forums/gallery.asp?forum_id=62) και το Developer Image Exchange (http://devimg.net/)

  Προβλέπω πάντως ένα πολύ «καυτό» καλοκαίρι όσον αφορά το gamedev 😉

  Η Eyelead Software (http://www.eyelead.com/) ανανέωσε το site της και παρουσιάζει αναλυτικά την νέα της engine ονόματι Hive. Έχουν ανέβει αρκετά demos και videos και προβλέπω να προκαλέσει αίσθηση. Πραγματικά το επίπεδο της δουλειάς θυμίζει Unreal Engine 3 και τους εύχομαι να την παρουσιάσουν σε καμία GDC. Και το παιχνίδι Deathfall Chronicles που στηρίζεται στην Hive είναι πολύ εντυπωσιακό.

  Άντε να ανεβαίνουμε σιγά σιγά 🙂

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s